Onze Praktijk

De aanmelding

Het is belangrijk dat u eerst met de huisarts over uw klachten praat. Als blijkt dat u in aanmerking komt voor psychologische hulp, dan ontvangen wij van de huisarts bericht. Maar u kunt ook rechtstreeks met ons contact opnemen. Zie onze contactpagina links in het menu of onze gegevens onderaan deze pagina.

De behandeling

Een van de psychologen zoekt telefonisch contact met u om een eerste afspraak te maken. De wachttijd wordt door ons zo kort mogelijk gehouden. Wij hanteren een wachtlijst. De wachttijd is op dit moment tien weken.

In het eerste gesprek inventariseren we de klachten, uw omstandigheden, de oorzaken en uw wensen over de behandeling. Het is mogelijk dat u enkele vragenlijsten dient in te vullen. Hierna wordt samen met u vastgesteld wat er aan de hand is (diagnose) en welke behandeling het beste bij u past. Een actieve houding van uw kant, bijvoorbeeld het oefenen van de opdrachten thuis, is gewenst.

Wanneer de behandeling onvoldoende aanslaat, gaan we na op welke manier u beter geholpen kunt worden. Soms kan dit betekenen dat u wordt doorverwezen naar een andere instelling. Bij vakantie of ziektes nemen wij voor elkaar waar.

Praktijkgegevens

Naam praktijk: Reijzer Psychologen Praktijk
BIG-registraties: 29052798325
AGB-code praktijk: 94001871
AGB-code persoonlijk: 94002267
E-mailadres: jreijzer@gazo.nl
tel: 088-2992024 of 020-6476849
KvK nummer: 34348372